Veelgestelde vragen Prijzen Over ons Contact

Veelgestelde vragen

Wat is een e-visum?
Een e-Visum is een visum in elektronische vorm. Met dit digitale document krijgt u officieel toestemming Turkije te betreden en er te verblijven. Vóór vertrek regelen van uw e-Visum, voorkomt dat u urenlang op het vliegveld in Turkije in de rij staat voor een visum. Wij adviseren u echter om het e-Visum ook als een soft-copy (tablet-pc of smartphone bijvoorbeeld) of een hard copy (print out) bij u te hebben in het geval van een storing in het systeem.
Tot wanneer is mijn e-visum geldig?
Vanaf de ingangsdatum van het visum is deze 180 dagen geldig. De ingangsdatum en de verloopdatum van het e-worden beide op het e-Visum vermeld. U kunt Binnen de geldigheidsperiode van het visum, kunt u zo vaak naar Turkije reizen als u maar wilt. U kunt echter niet langer dan negentig (90) dagen achtereen in Turkije verblijven. Dus binnen
Wat heb ik nodig om een visumaanvraag te kunnen doen?
Om Turkije binnen te komen, dien je een geldig paspoort of identiteitskaart te hebben die tenminste zes (6) maanden geldig is.
Ik heb geen visum ontvangen, wat moet ik doen?
Controleer uw spam box van uw email. Kan je hem niet vinden? Neem contact met ons op en wij kijken hoe het ervoor staat.
Mijn visumaanvraag is geweigerd, wat moet ik doen?
U kunt bij de dichtstbijzijnde Turkse ambassade of consulaat uw visum aanvragen. Wij hebben Turks en Nederlandssprekend personeel en kunnen u helpen wanneer uw aanvraag geweigerd wordt.
Welke voordelen heb ik om de visumaanvraag via Turkijevisum te doen?
Wij zijn de snelste van Nederland en visum bij ons is goedkoper dan wat u op vliegveld zal kopen
Hoe lang duurt het voordat ik me e-visum heb ontvangen?
1/5 minuten. We zijn niet voor niets de snelste van Nederland.
Ik heb meerdere voornamen, wat moet ik invullen?
U moet alle voornamen invullen, zoals deze in het paspoort staat.
Ik wil graag met spoed een e-visum aanvragen.
Dat is niet nodig door onze supersnelle leveringstijd. U heeft binnen 1/5 minuten uw e-visum voor u.
Kan ik mijn e-visum aanvraag annuleren?
Nee, wanneer uw aanvraag eenmaal is ingediend kan uw aanvraag helaas niet meer worden geannuleerd. De betaling kan dan ook niet meer worden gerestitueerd.
Kan ik een e-visum voor anderen aanvragen?
Jazeker, wanneer u over de vluchtgegevens en het reisdocument (paspoort of ID-kaart) van deze persoon beschikt, kunt u heel eenvoudig een e-Visum voor iemand anders aanvragen.