Veelgestelde vragen Prijzen Over ons Contact

Over ons

Turkijevisum.com verzorgt uw visumaanvraag voor Turkije. Dit doen wij door tussenpersoon te zijn tussen u en de Turkse staat. Wij zorgen dat uw aanvraag snel en correct afgehandeld wordt. Ons aanvraagformulier is zo geoptimaliseerd dat fouten maken bijna niet mogelijk is, als u een fout maakt wordt u op de hoogte gehouden wat er fout is gegaan en als u eventjes niet weet wat u moet invullen is er altijd de vraagteken icoontje (?) naast de vraag. Daar wordt dan uitgelegd waar u uw informatie kunt vinden. (Bijvoorbeeld hoelang uw paspoort nog geldig is of uw documentnummer)

Ons klantenservice is 24/7 bereikbaar via mail. We helpen u graag met uw vragen.

Door onze snelle systeem ontvangt u uw e-visum binnen 1/5minuten daardoor hoeft u niet inlange rijen te wachten in Turkse luchthavens voor u visum wat heel irritant kan zijn, en alsbijkomend voordeel is het e-Visum bij ons goedkoper dan een visum op de luchthaven!

Wij bieden de meest gangbare betalingsmogelijkheden aan, zoals; iDEAL, Creditcard (Mastercard, Visa en American Express), Bancontact en PayPal. Zit uw betaalmogelijkheid er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij voegen het graag voor u toe.

Wanneer uw visum is afgewerkt, word u doorgestuurd naar een ander venster daar kunt u uw evisum volgen hoe het eraan toestaat, hoelang het nog duurt voor dat u uw visum op uw emailadres ontvangt. Het enige wat u nu nog hoeft te doen is niet uw vlucht missen!

Alvast een fijne vakantie!